”Heidi on rautainen ammattilainen ja loistavasti sisällä toimialamme teemoissa. Hän loistava kumppani sekä viestinnän suunnitteluun ja visioimiseen että konkreettiseen tekemiseen. Heidi on saanut lyhyessä ajassa aikaan tuloksia, ja tästä kumppanuudesta pidämme kiinni kynsin ja hampain. ”

Carita Peltonen

Perustaja, markkinointi- ja myyntijohtaja
Touchpoint Oy

”Heidi has astounded us with the impressive reach of Fashion Revolution in Finland. Heidi and her team are setting a great example of how to engage consumers in thinking more about the people behind the clothes they wear.”

Carry Somers

Vaatevallankumous-kampanjan perustaja
Iso-Britannia

”Heidi on vastuullisuusviestinnän näkemyksellinen asiantuntija ja inspiroiva kouluttaja, joka käsittelee vastuullisuusteemaa kuulijoita puhuttelevalla ja kannustavalla otteella - konkretiaa unohtamatta. Miellyttävä ja luotettava yhteistyökumppani 5/5. ”

Minna Mattsson

Viestintäpäällikkö
Motiva Oy

”Heidillä on mahtava asenne.”

Mira Soini-Nordström

Projektipäällikkö
HSY:n Ilmastoinfo

”Olen osallistunut useisiin Communikén koulutuksiin ja saanut niiltä paljon konkreettisia vinkkejä ja apua käytännön ongelmiin. Heidillä on taito kuunnella asiakasta ja tarjota täsmäapua. Hän on myös luova ja innovatiivinen. Hänen ideoimansa verkostoitumistreffit medialle ja järjestöille ovat loistava keksintö!”

Jaana Kymäläinen

Viestintäpäällikkö
Suomen Setlementtiliitto ry

"Heidi on innostava ja osaava tyyppi. Hänellä on loistavat kontaktit toimittajiin.”

Anniina Nurmi

Suunnittelija, omistaja
Nurmi Design Oy

”Heidi Korva vastasi Perhekummi-kampanjamme mediaviestinnästä. Saimme lehtiin yli 15 juttua ja myös uutisen Ylen aamu-tv:seen. Kampanjan ansiosta saimme heti kummin yli 50 perheelle, eli yli tuplasimme vapaaehtoisten määrän. Nyt, puolitoista vuotta Heidin ja Radical Soulin Salla Saarisen tekemän kampanjan jälkeen, meillä on jo yhteensä 250 perhekummia.”

Pia Metsähuone

Toiminnanjohtaja
MLL:n Uudenmaan piiri

”Heidin innostus tarttuu.”

Carita Peltonen

Perustaja, markkinointi- ja myyntijohtaja
Touchpoint Oy

”Heidillä on reipas ote, raikkaita ideoita ja ehdotuksia. Hän miettii yhdessä asiakkaan kanssa strategiat, käärii sitten hihat ja ryhtyy toimeen. Vaikka asiakkaan aiheet voivat olla välillä vaikeita ja monimutkaisia, Heidi osaa löytää kiinnostavat näkökulmat ja tavan puhutella sekä mediaa että suurta yleisöä.”

Mira Soini-Nordström

Projektipäällikkö
HSY:n Ilmastoinfo

”Y-Säätiö oli mukana Heidin järjestämillä mediatreffeillä. Tilaisuus oli todella onnistunut! Siitä on kiittäminen Heidin hyviä mediakontakteja, sekä hänen osaamistaan paketoida erilaisia ilmiöitä toimittajia kiinnostavaan muotoon.”

Johanna Lassy

viestintäasiantuntija
Y-Säätiö Oy

”Heidin ja Salla Saarisen (Radical Soul) ote Hyvää (t)yötä -kampanjaan oli alusta asti innostavan erilainen ja he ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja tapamme toimia. Yhteistyömme jatkui myös kampanjan toteutuksen ajan. Salla ja Heidi tuottivat meille uusia ideoita tilanteiden muuttuessa ja varmistivat näin, että projekti saatiin tyylikkäästi finaaliin.”

Eija Harjula

Järjestöpäällikkö
SAK

”Heidi hoiti Reilun kaupan viestintää Suomessa useiden vuosien ajan. Heidin ammattitaito ja luja usko viestimäänsä asiaan ovat merkittävästi vaikuttaneet siihen, että Reilun kaupan tunnettuus ja myynti Suomessa ovat kansainvälisestikin katsottuna huippuluokkaa.”

PIRJO VIRTAINTORPPA

Ent. toiminnanjohtaja
Reilu kauppa ry