Vaikka olenkin yksinyrittäjä, minulla on ympärilläni tiimi, johon kuuluu oman alansa parhaita osaajia. Voilà, tässä luottokumppanini! Yhdessä pystymme tekemään paljon enemmän ja isompia kokonaisuuksia kuin mihin pystyisin yksin.

graaf1

unnamed

Salla Saarinen

RADICALSOUL.FI

Sallan on luottokumppani, jonka kanssa olemme puhaltaneet yhteen hiileen jo viitisen vuotta. Täydennämme loistavasti toistemme osaamista ja yhdessä olemme vieneet läpi monenmonta projektia, mm. kampanjasuunnitelmia ja -toteutuksia, varainhankinnan ja viestinnän yhdistäviä toimeksiantoja, koulutuksia ja työpajoja. Kirsikkana kakussa on tietysti Menestyvät järjestöt -tapahtuma, josta olemme tehneet meidän näköisemme; se on rautaisen kunnianhimoinen mutta silti rento ja hyväntuulinen. Salla on myös loistava vaikuttajaviestinnän ekspertti!

graaf2

eeva_200px

EEVA MELTIO

EEVAMELTIO.COM

Eeva on graafinen suunnittelija, joka hallitsee niin visuaaliset kokonaisuudet kuin pienet taitto- ja kuvitustyötkin. Hänen kanssaan olemme tehneet asiakkaille visuaalisia ilmeitä ja verkkosivu-uudistuksia, painotuotteita, videoita, kampanjoita ja infografiikoita. Hänen aikataulunsa eivät petä ikinä. Eeva on löytö, koska hän tajuaa myös nettisivujen teknisen toteutuksen päälle. On mahtavaa, kun voi tarjota asiakkaalle koko nettisivupaketin, eli sekä visuaalisen suunnitelman että teknisen toteutuksen - ja takuulla kustannustehokkaasti.

graaf2

unnamed-2

KAISA VIITANEN

KAISAVIITANEN.COM

Kaisa Viitanen on yksi Suomen parhaista kirjoittajista. Käännyn hänen puoleensa aina, kun tarvitsen tekijän tarinalle tai muulle isommalle artikkelille. Kaisa tekee myös videokäsikirjoituksia ja –tuotantoja. Hänellä on pettämätön taito osata kuvailla ja kysyä haastateltavalta juuri ne oikeat kysymykset. Näin syntyy vaikuttavia tarinoita. Kaisa on kirjoittanut myös kaksi palkittua siirtolaisuusaiheista tietokirjaa, Paperittomat ja Karkotetut.
Karkotetut

graaf3

unnamed-3

SAILA TYKKYLÄINEN

VAIKUTTAVAYRITYS.FI

Saila on Suomen paras vaikuttavuuden arvioija, joka auttaa osoittamaan millaista positiivista muutosta mm. järjestöt saavat aikaan. Saila on kysytty ammattilainen; hän ollut mukana kehittämässä ja toteuttamassa järjestöille suunnattua Vaikuttavuusvalmentamoa ja Sitran Vaikuttavuuskiihdyttämöitä sekä ollut arvioijana Hyvän Mitta -hankkeessa. Saila on luottotyyppi, joka on esikuvani myös yrittäjänä: hän on mm. aktiivinen bloggaaja ja verkkokouluttaja.

graaf1