Communiké kouluttaa: Blogit ja naistenlehdet haltuun

Kategoria Ajankohtaista | 0

Miten tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa? Millaista näkyvyyttä naistenlehdet voivat tarjota järjestöille lehdessään ja somekanavissaan? Millainen yhteistyö innostaa, millainen ei?

Tule päivittämään tietosi tehokkaasta mediaviestinnästä ja hakemaan uusia vinkkejä siihen, miten voit saada järjestösi työtä esille myös blogeissa ja aikakauslehdissä.

Mukana kouluttamassa Communikén Heidi Korvan kanssa ovat supersuositun Kemikaalicocktail-blogin bloggaaja Noora Shingler ja Kodin Kuvalehden toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki.

Huom! Koulutukseen mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta!

 

Koulutuksen jälkeen

– ymmärrät miten blogit ja naistenlehdet valitsevat juttuaiheitaan
– tiedät, millä aikataululla juttuja suunnitellaan, eli kuinka paljon ennen esim. kampanjan h-hetkeä kannattaa ottaa yhteyttä
– hoksaat, että naistenlehdet ottavat yhteiskunnallisia aiheita esille myös nettisivuillaan ja somekanavissaan
– osaat miettiä omia juttuaiheitasi blogien ja aikakauslehtien näkökulmasta

Kenelle

Koulutus sopii viestijöille, markkinointi-ihmisille ja varainhankkijoille, jotka työskentelevät järjestöissä, julkishallinnossa ja muissa yleishyödyllisissä organisaatioissa. Koulutuksessa yhteistyötä ja viestintää tarkastellaan järjestöjen, ei yritysten, näkökulmasta.

Aika

18.5. klo 9–12

Paikka

Ihmisoikeusliiton toimisto, osoite Simonkatu 8 A, 6. kerros, Helsinki.

Hinta

135 e + alv. 24 %

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu heti tästä.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.