Heidistä Kestävän kehityksen jaoksen puheenjohtaja ProComiin

Kategoria Ajankohtaista | 0

Heidi Korva on valittu vetämään ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n Kestävän kehityksen jaosta. Jaos kokoaa yhteen ProComin jäseniä, jotka työssään ovat tekemisissä – tai muuten kiinnostuneita – kestävän kehityksen, yritysvastuun ja vastuullisuuden viestinnän kysymyksistä.

”Tämä on kiinnostava luottamustehtävä, kun vastuullisuus ja siitä viestiminen ovat itselle lähellä sydäntä. Haaveeni on, että onnistuisimme yhdessä puheenjohtajatiimin kanssa innostamaan viestijöitä aktiiviseen keskusteluun ja jakamaan omaa osaamistaan. Näin toivottavasti yhä useammat viestijät ja organisaatiot saisivat lisää varmuutta ja rohkeutta yritysvastuun viestintään. Me Suomessa olemme siinä vieläkin liian varovaisia”, Heidi sanoo.

Jaoksen varapuheenjohtajina toimivat Ratkaisutoimisto Vinhan Kaisa Kurittu ja Coor Oy:n Hanna Montonen.

ProCom on viestinnän ammattilaisten verkosto, johon kuuluu 2 800 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja niin yksityiseltä sektorilta, julkishallinnosta kuin järjestöistäkin. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana.