#Järjestöviestii-koulutukset keväälle 2015

Kategoria Ajankohtaista | 0

Lähelle on vaikea nähdä kirkkaasti. Tiedän sen omasta kokemuksestani, sillä useammin kuin yksi tai kaksi kertaa olen tuskaillut oman yritykseni viestinnän kanssa.

Saman olen huomannut asiakkaitteni kanssa. Esimerkiksi monissa järjestöissä tehdään loistavaa työtä, mutta yllättävän usein huomaa, että viestinnässä joitakin asioita voisi tehdä vielä paremmin. Ulkopuolisen on helppo nähdä toisen vahvuudet ja antaa vinkkejä ja työkaluja siihen mitä, missä järjestyksessä ja miten asiat kannattaa tehdä, jotta suunta on tavoitteiden mukainen.

Piritta Seppälä Viestintä-Pirittasta, Salla Saarinen Radical Soulista ja minä teemme joka päivä töitä järjestöjen kanssa: erilaisten, erikokoisten, eri asioita edistävien. Olemme muutaman vuoden aikana nähneet läheltä kymmenittäin järjestöjä. Usein niissä pohditaan ihan samoja asioita: Miten saisimme asiamme paremmin näkyviin? Kuinka tehdään kohderyhmittäin räätälöityä viestintää? Miten saisimme ihmiset innostumaan kampanjastamme? Kuinka saisimme ihmiset lahjoittamaan meille rahaa? Miten eri sosiaalisen media kanavissa kannattaisi olla?

Me kaikki kolme olemme ryhtyneet yrittäjiksi, koska haluamme valjastaa ammattitaitomme mahdollisimman monen meitä inspiroivan toimijan käyttöön. Haluamme auttaa viestimään entistä paremmin, tavoittamaan ja innostamaan ihmisiä, tekemään tavoitteista totta.

Me kaikki olemme jo pitkään järjestäneet järjestöille koulutuksia, yksin ja yhdessä, ja viime syksynä kokosimme yhteisen koulutuskalenterin. Voilà! Tältä näyttää tämän kevään #Järjestöviestii-kalenteri. Toivottavasti inspiroidut ja haluat mukaan.

Näin syntyy tehokas ja mieleenpainuva kampanja 27.1.
Järjestösome-trendit -aamiaistilaisuus 5.2.
Miten innostat vapaaehtoiset varainhankintaan? 10.2.
Instagram käytännössä 17.2.
Järjestötyöntekijän valokuvausklinikka 24.2. ja 24.3.
SlideShare ja Pinterest käytännössä 26.2.
Järjestöblogin abc 11.3.
Järjestöviestintä nyt – tavoitteellisesti tulevaisuuteen 17.3.
Järjestöjohtaja somessa 18.3.
Twitterin perusteet ja jatkokurssi 26.3.
Järjestöasiantuntija somessa 23.4.(lisätietoja tulossa, kouluttajana Piritta Seppälä)
Verkko, some ja varainhankinta 28.4
Järjestön mahdollisuudet Facebookissa 7.5. (lisätietoja tulossa, kouluttajana Piritta Seppälä)
Facebook-ylläpitäjän tehoaamu 7.5. (lisätietoja tulossa, kouluttajana Piritta Seppälä)