#Järjestöviestii-koulutukset syksyllä 2015

Kategoria koulutus | 0

Järjestösomen mittaaminen 15.9.2015 klo 9–12

Onnistunut verkon ja sosiaalisen median käyttö vaatii tavoitteellista otetta ja jatkuvaa kehittämistä. Koulutuksessa käydään läpi, miten asetetaan konkreettisia tavoitteita, mitataan niiden saavuttamista sekä jatkuvasti kehitetään viestintää verkossa. Osa koulutuksesta käytetään konkreettiseen järjestön omien some-kanavien analysointiin ja kehittämisen ideointiin.
Kouluttajana Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta
Lue lisää ja ilmoittudu

Vauhtia suunnitelmalliseen viestintään: Viestintästrategia-koulutus 13.10. ja 29.10.2015 klo 9–12

Tässä koulutuksessa opit, kuinka tehdään viestintästrategia ja miten siitä johdetaan tehokas vuosisuunnitelma arkipäivän viestintää helpottamaan. Kaksiosaiseen koulutukseen kuuluu myös osallistujien henkilökohtaista sparrausta oman organisaation strategian kanssa. Mukaan mahtuu vain 6 osallistujaa, joten ole nopea!
Kouluttajana Heidi Korva, Communiké
Lue lisää ja ilmoittudu

Instagramin suunnitelmallinen käyttö 20.10.2015 klo 9–12

Instagram on yksi tämän hetken suosituimpia sosiaalisen median palveluita Suomessa ja sen käyttäjämäärä kasvaa jatkuvasti. Monet organisaatiot ovat myös heränneet pohtimaan omia mahdollisuuksiaan palvelun käytön suhteen. Tässä koulutuksessa keskitytään erityisesti siihen, miten erilaiset organisaatiot voivat hyödyntää Instagramia oman viestintänsä ja toimintansa osana.
Kouluttajana Laura Vuorio-Kuokka, Viestintä-Piritta
Lue lisää ja ilmoittudu

Varainhankinnan ABC 23.10.2015 klo 9–12

Varainhankinnan ABC -aamupäivässä opit kuinka lahjoituspyyntö rakennetaan, tutustut varainhankintakentän eri työkaluihin ja menetelmiin. Koulutus sopii uusille varainhankkijoille, kampanjasuunnittelijoille ja viestinnästä vastaaville sekä järjestöjen toiminnanjohtajille.
Kouluttajana Salla Saarinen, Radical Soul
Lue lisää ja ilmoittaudu

Mediaviestintää hands on 10.11.2015 klo 9–12

Haluaisitko järjestöllesi lisää näkyvyyttä mediassa tai juttuja vetämästäsi hankkeesta? Tässä koulutuksessa pureudumme käytännönläheisiin keinoihin, joita mediaviestinnän suunnittelussa nykyään tarvitaan. Tavoitteena on saada jokaiselle osallistujalle 3–5 juttuvinkkiä hänen toivomiinsa medioihin.
Kouluttajana Heidi Korva, Communiké
Lue lisää ja ilmoittaudu

Vapaaehtois- ja vertaistoiminta somessa 17.11.2015 klo 13–16

Sosiaalisen median käyttö järjestöissä ei ole pelkkää viestintää, vaan se on myös osa kaikkea järjestön toimintaa. Koulutuksessa keskitytään siihen, miten voidaan tarjota vapaaehtoisille, vertaisille ja kohderyhmälle erilaisia toiminnallisia areenoita sekä tapoja toteuttaa käytännön järjestötyötä sosiaalisen median avulla.
Kouluttajina Piritta Seppälä ja Anne Lindfors, Viestintä-Piritta
Lue lisää ja ilmoittaudu

Näin syntyy tehokas ja mieliinpainuva kampanja 2.12.2015 klo 9–12

Nykyajan kampanjoinnissa tunnistetaan puheenaiheet, napataan niistä kiinni, laitetaan kampanja nopeasti pystyyn ja rummutetaan kovaa. Tule oppimaan mitä tähän vaaditaan.
Kouluttajina Heidi Korva, Communiké ja Salla Saarinen, Radical Soul
Lue lisää ja ilmoittaudu

****

Menestyvät järjestöt -seminaaripäivä 4.2.2016 klo 9–16

Uusi ja ainutlaatuinen seminaaripäivä järjestötoimijoille – viestijöille ja varainhankkijoille sekä toiminnanjohtajille.

Tämän päivän jälkeen tiedät, mitä tarvitaan onnistuneen järjestön toimintaan nyt ja tulevaisuudessa!

Tule mukaan oppimaan uutta markkinoinnista ja viestinnästä, oivaltamaan oman järjestötoiminnan kehittämiskohteita ja verkostoitumaan muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Tämän järjestötoimijat yhteen kokoavan päivän järjestävät Communiké, Radical Soul ja Viestintä-Piritta. Päivän jälkeen tiedät mitä järjestösi menestykseen vaaditaan.

Merkitse päivä jo kalenteriin ja pysy kuulolla!