Koulutus: Järjestöviestintä ja viestinnän onnistuminen nyt

Millaista on tehokas järjestöviestintä tänään? Miten järjestön toiminnan tavoitteet toteutuvat viestimällä oikein ja mitä toiminnan tai kampanjoiden esiin tuominen vaatii? Miten järjestöviestijä onnistuu olemassa olevilla resursseilla tekemään tehokasta viestintää ja osoittamaan onnistumisen eri mittareilla?

Näihin kysymyksiin vastataan Communikén Heidi Korvan ja Viestintä-Pirittan Pirittan yhteisessä koulutuksessa, joka toteutetaan toiveuusintana parin vuoden tauon jälkeen.

Tule päivittämään tietosi ja hakemaan uusia ideoita oman järjestösi viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen ja ohjaamiseenkohti huomisen tuulia. Järjestöviestinnän ammattilaiset, Communikén Heidi Korva ja Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä, yhdistävät voimansa tässä aamupäiväseminaarissa ja kertovat osallistujille päivänpolttavat vinkit tehokkaaseen ja onnistuneeseen järjestöviestintään.

Koulutuksesta saat konkreettisia työkaluja viestinnän suunnitteluun, tekemiseen ja mittaamiseen.

Tämän koulutuksen jälkeen

* tiedät, miten tehdä nykyaikaista järjestöviestintää tämänpäivän infohälyn keskellä

* kuulet, miten viestintää kannattaa suunnitella ja tehdä resurssit huomioiden vuoden varrella

* osaat tuottaa tehokasta sisältöä järjestösi eri kanaviin, mm. vaikuttamistyötä edistämään

* saat käsityksen tällä hetkellä pinnalla ja käytössä olevista some-kanavista ja niiden käyttömahdollisuuksista omassa järjestössä resurssit huomioiden

* opit, miten järjestöviestinnän onnistumista mitataan ja tavoitteiden onnistumisesta voi raportoida esimerkiksi johdolle

Osallistujille lähetetään ennen koulutusta ennakkokysely, jonka perusteella koulutus räätälöidään vastaamaan osallistujien toiveita ja tarpeita.

Koulutus on tarkoitettu järjestöviestinnän ja -markkinoinnin tekijöille ja kehittäjille.

Aika ja koulutuspaikka

3.11.2016 klo 9 – 12, hotelli Seurahuone, Kaivokatu 12, Helsinki

Hinta

160 e + alv 24%.

Hintaan kuuluu kevyt aamupala. Aamupala on tarjolla klo 8.30 – 9.00.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu 26.10. mennessä täällä.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Tervetuloa!

Kouluttajien esittelyt

Heidi Korva valmentaa ja auttaa järjestöjä ja yrityksiä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän on tehnyt viestinnän töitä yli 15 vuoden ajan, mm. toimittajana Helsingin Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Ylen aamu-tv:ssä ja Aamulehdessä sekä Reilun kaupan edistämisyhdistyksen viestintäpäällikkönä ja nykyisessä työssään yrittäjänä 6 vuotta. Heidi on Vaatevallankumous-kampanjan vetäjä Suomessa, ja hänet valittiin Vuoden viestintäammattilaiseksi 2015.

Piritta Seppälä on järjestöviestinnän asiantuntija, joka kouluttaa suomalaisia järjestöjä käyttämään sosiaalista mediaa ja verkkoa tavoitteellisen tehokkaasti. Pirittan tausta tulee järjestömaailmasta, missä hän on toiminut niin vapaaehtoisena, luottamushenkilönä kuin työntekijänä. Pirittan yritys Viestintä-Piritta on toiminut vuodesta 2010 ja hänen kirjansa “Kiinnostu ja kiinnosta – Näin markkinoit järjestöäsi sosiaalisessa mediassa” julkaistiin vuonna 2011. Seuraava järjestösomea käsittelevä teos julkaistaan keväällä 2014.

Lisätietoja: www.viestintapiritta.fi