Koulutus: Tehokkaan vaikuttamistyön ABC

Kategoria Ajankohtaista | 0

Miten vaikutat päivän politiikassa? Kuinka saat äänesi kuuluviin ja keihin ja milloin pitäisi olla yhteydessä? Osallistu Radical Soulin ja Communikén kahden aamupäiväkoulutuksen kokonaisuuteen, niin saat täydellisen työkalupakin vaikuttamistyöhön.

***

POLIITIKOT KERTOVAT: NÄIN MINUUN KANNATTAA VAIKUTTAA

15.11. klo 8.30–11

Tule tapaamaan poliitikkoja ja kuulemaan heidän vinkkinsä siihen, miten voit yrittää saada teemasi päättäjän agendalle. Mukana aamupäivässä ovat
klo 9 – 9.30 kansanedustaja Saara-Sofia Siren (kokoomus)
klo 9.30 – 10 kansanedustaja ja Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman (sdp)
klo 10 – 10.30 Helsingin kaupunginvaltuutettu Tuomas Rantanen (vihreät)

Huom! Ole nopea! Enää 5 paikkaa jäljellä!

Hinta: 150 euroa
Hintaan lisätään alv. 24 % sekä 8 euron laskutuslisä.
Paikka: Kaivopuisto, Helsinki. Osoite: Itäinen Puistotie 8.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!

***

VAIKUTTAMISTYÖN KLINIKKA

1.12. klo 9–11 Huom! TÄMÄ KLINIKKA ON JO TÄYNNÄ!

Kuinka kiteytät tavoitteesi helposti myytävään muotoon? Kenelle tavoite pitäisi myydä ja miten? Miten saat tavoitteesi näkyväksi myös viestimällä kaikissa eri kanavissa?

Tällä klinikalla käärimme hihat ja työstämme oman järjestösi vaikuttamistyön strategiaa. Klinikka sopii sekä strategian tekoa aloittaville että jo pidemmälle ehtineille.

Huom! Tämä klinikka on jo täynnä! Jos olet kiinnostunut omalle organisaatiollesi räätälöidystä työpajasta, ota yhteyttä heidi@communike.fi.

***

Molempien aamupäivien vetäjinä toimivat viestinnän ja vaikuttamistyön ammattilaiset Heidi Korva, Communiké ja Salla Saarinen, Radical Soul.

***
”Selkeästä, toteen näytetystä tiedosta on pula. Vaikuttajat arvostavat tehokasta viestijää. Hyvällä viestinnällä sinä ja työsi jäätte mieleen. Se poikii tuloksia, ja siksi on tärkeää ottaa viestintä vaikuttamistyössä haltuun.”
Salla Nazarenko, toiminnanjohtaja, Lääkärin sosiaalinen vastuu