Menestyvät järjestöt 2020 kokoaa järjestöammattilaiset yhteen jo viidettä kertaa

Kategoria Ajankohtaista | 0
Salla Saarinen ja Heidi Korva tapahtuman lavalla yleisön edessä

Communikén Heidi Korvan ja Radical Soulin Salla Saarisen järjestämä Menestyvät järjestöt -tapahtuma kokoaa järjestöammattilaiset yhteen 11. helmikuuta 2020 jo viidettä kertaa. Tällä kertaa tapahtuman teemoina ovat vapaaehtoistoiminta ja viestintä sekä verkostoituminen. Tapahtuma järjestetään totuttuun tapaan Helsingissä.

”Tapahtuma on saanut alkunsa siitä, että me järjestäjät pohdimme, miten voisimme entistä paremmin auttaa järjestöjä omassa työssään. Teemme työtämme konsultteina järjestöjen parissa, ja näemme jatkuvasti, kuinka samat asiat pohdituttavat järjestöjä sektorista riippumatta. Halusimme tuoda kaikki järjestöt yhteen oppimaan ja oivaltamaan myös toisiltaan”, Heidi Korva kertoo.

Ensi helmikuun tapahtumassa keynote-puhujina ovat Damian O’Broin Irlannista sekä toimittaja, kirjailija Satu Vasantola Helsingin Sanomista. Päivän ohjelmaan on koottu perinteiseen tapaan paljon case-esimerkkejä järjestökentältä sekä teemoja, joissa yritysmaailman parhaat osaajat jakavat osaamistaan järjestöille.

”Tämä tapahtuma on ehdottomasti yksi työvuoteni kohokohdista. Olemme jälleen tehneet parhaamme ja kooneet päivän ohjelmaan teemoja, jotka ovat juuri nyt ajankohtaisia järjestökentällä”, Salla Saarinen sanoo.

Tapahtuman liput ovat myynnissä tammikuun loppuun saakka. Tapahtumaan osallistuu vuosittain n. 250 järjestöammattilaista.

Lue lisää ja osta liput