Menestyvät järjestöt 2017 kokoaa yli 200 järjestöihmistä Helsinkiin

Kategoria Ajankohtaista | 0

Menestyvät järjestöt -tapahtuma kokoaa 24. tammikuuta yli 200 järjestöihmistä kymmenistä eri järjestöistä Helsinkiin. Tämä tapahtuma on Communikén Heidi Korvan, Radical Soulin Salla Saarisen ja Viestintä-Pirittan Piritta Seppälän ideoima ja toteuttama. Tämänvuotinen tapahtuma on järjestyksessään toinen.

Logo_Twitter_400x400

Menestyvät järjestöt -tapahtuma sai alkunsa, kun järjestäjäkolmikko halusi luoda kaikille järjestöille yhteisen tapahtuman, jossa järjestöt yli perinteisten järjestösiilojen voisivat jakaa kokemuksiaan, osaamistaan, ajatuksiaan ja menestyksen reseptejä. Tämänvuotisen tapahtuman kattotemoina ovat ”Muutos” ja ”Yhteistyö”: kuinka järjestöt voivat kukoistaa ja menestyä jatkuvan ja nopean muutoksen keskellä ja miten järjestöihin luodaan vahva yhteen hiileen puhaltamisen henki, joka siivittää ne kohti tavoitteita ja saa aikaan vaikuttavaa yhteiskunnallista työtä.

”On ollut hienoa nähdä, että alkuperäinen ideamme kaikki järjestöt yhdistävästä tapahtumasta on lyönyt läpi näin hyvin: tänä vuonna tapahtumapaikka on ääriään myöten täynnä eivätkä ihan kaikki halukkaat ole edes sopineet mukaan”, Communikén Heidi kertoo.

Tapahtumapäivän puheenvuoroja voi seurata netin välityksellä Facebook-livelähetyksissä, joita lähetetään Menestyvät järjestöt -Facebook-sivun kautta. Lähetykset alkavat heti tapahtuman alkuhetkistä ko 9.30.

Tapahtuman aihetunniste on #järjestömenestyy. Tapahtuman omat some-kanavat ovat Instagramissa @jarjestomenestyy ja Twitterissä @menestyvat. Tapahtumapäivän puheenvuoroja ladataan Slideshareen Menestyvät järjestöt -tilille.

Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua täällä.