Menestyvät järjestöt -teema-aamu: Vaikuttavuus esiin viestinnän keinoin

Kategoria Ajankohtaista | 0

14.12. klo 8.30–11, Helsinki

Järjestöt, hankkeet, yhteiskunnalliset yritykset ja monet muut toimijat saavat aikaan paljon yhteiskunnallista hyvää. Mutta kuinka työn positiivisista vaikutuksista kannattaisi viestiä? Mitkä ovat onnistuneen vaikuttavuusviestinnän kulmakivet, välttämättömimmät palaset?

Menestyvät järjestöt -teema-aamu pureutuu joulukuussa vaikuttavuuden viestintään. Kouluttaja Heidi Korva antaa vinkkejä siihen, kuinka vaikuttavuus tuodaan väkevästi esiin viestinnän keinoin ja mistä hyvä vaikuttavuusviestintä rakentuu.

Teema-aamun case-esimerkkinä on Helsingin Diakonissalaitos. Viestintäjohtaja Laura Niemi kertoo, kuinka HDL viestii vaikuttavuudestaan ja saa työnsä tulokset näkyviksi paitsi omissa kanavissaan, myös medianäkyvyyden kautta.

Aika ja paikka

14.12. klo 8.30–11, Helsinki, Hotelli Helka (Pohjoinen Rautatiekatu 23), Saarni-Sali.
Aamiainen tarjolla klo 7.45 alkaen hotellin aamiaisaulassa.

Hinta

190 e (+ alv. 24 %)
90 e (+ alv. 24 %) niille, jotka ovat ostaneet lipun Menestyvät järjestöt 2018 -tapahtumaan.

Hintaan sisältyy Hotelli Helkan hotelliaamiainen, joka on tarjolla klo 8.00 lähtien hotellin aamiaisravintolassa.

Ilmoittauminen

Ilmoittaudu tästä. Mukaan sopii 35 ensiksi ilmoittautunutta.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen koulutukseen ei maksa mitään.

Kouluttaja

Heidi Korva on toinen Menestyvät järjestöt -tapahtuman järjestäjistä. Hän on yhteiskunnalliseen viestintään ja vastuullisuusviestintään erikoistunut viestinnän osaaja ja yrittäjä Communikén takana. Heidillä on yli 15 vuoden kokemus viestinnän töistä toimittajana, järjestöviestijänä ja yrittäjänä. Viestinnän ammattilaisten ProCom ry palkitsi Heidin Vuoden viestintäammattilaiseksi 2015.

 

Menestyvät järjestöt -teema-aamut ovat helmikuun päätapahtuman ”sisartapahtumia”, joissa keskitytään yhteen aihepiiriin. Teema-aamut ovat kaikille avoimia, mutta helmikuun päätapahtumaan lipun jo hankkineet saavat teema-aamujen hinnasta 100 euron alennuksen.