Koulutus: Miten syntyy tehokas ja mieleenpainuva kampanja

Nykyajan kampanjoinnissa tunnistetaan puheenaiheet, napataan niistä kiinni, laitetaan kampanja nopeasti pystyyn ja rummutetaan kovaa. Jokaisella järjestöllä on ainakin yksi jokavuotinen teemapäivä tai kampanja – ja hyvä niin, sillä ne ovat mitä mainioin keino rummuttaa omaa asiaa.

Mutta kuinka monta kampanjaa muistat parin viime vuoden ajalta? Mikä kampanja pysäytti? Mikä yllätti? Tai mistä innostuit niin paljon, että osallistuit ja jopa lahjoitit rahaa? Aivan! Erottuminen ja esille pääseminen vaatii taitoa ja kovaa työtä.

Hyvä ja onnistunut kampanja innostaa ihmisiä toimimaan, näkyy laajalti (pienelläkin budjetilla) ja nostaa koko järjestön profiilia ja uskottavuutta. Tule oppimaan mitä tähän vaaditaan.

Koulutuksessamme käymme läpi:
– kampanjan suunnittelun eri vaiheet
– miten jalkautat kampanjan ja saat kaikki puhaltamaan yhteen hiileen
– kuinka hyödynnät sosiaalista mediaa (Facebook, Twitter ja Instagram)
– miten tuet kampanjointia tehokkaasti mediaviestinnällä

Aika

2.12.2015 klo 13-16

Paikka

Bottan juhlakerros, Museokatu 10, Helsinki

Hinta

135 €
Hintaan lisätään 6 euron laskutuslisä + 24 % alv.

Huom! Ilmoittaudu tästä.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.