Rekryuutisia: Communikélla on nyt viestintäassistentti!

Kategoria Ajankohtaista | 0

Syksy on uusien asioiden aikaa. Niin myös Communikélla, sillä elokuun lopussa hihansa kääri Communikén historian ensimmäinen viestintäassistentti, Saara Salonen.

Saara on viestinnän opiskelija, jolta löytyy kokemusta monenlaisista viestinnän tehtävistä. Communikélla hänen tehtäviinsä kuuluu huolehtia siitä, että toimiston arki sujuu jouhevasti. Saara auttaa mm. koulutus- ja tapahtumajärjestelyissä, tuottaa sisältöä somekanaviin, kirjoittaa tekstejä, päivittää nettisivuja ja osallistuu myös asiakastyöhön. Hän tekee Communikélle töitä 1–2 päivää viikossa samalla kun viimeistelee viestinnän opintojaan.

Tuore assari on tohkeissaan työstä.

– Pääsen näkemään ja kokemaan viestintätoimiston arkea ja kehittämään omaa osaamistani itselleni tärkeiden teemojen parissa. Heidi on kiva työkaveri: jämpti, mutta samaan aikaan erittäin kannustava. Opin varmasti hurjasti Heidiltä ja tältä työltä, Saara kommentoi ensimmäisten työviikkojen tunnelmia.

– On hienoa saada Saaran kaltainen osaava ja energinen työpari jakamaan töitä ja keksimään myös uusia ”metkuja”. Päässä muhii muutama kokeilemisen arvoinen idea, ja toivon myös, että nyt saan järjestettyä aikaa myös esimerkiksi blogaamiseen, Communikén Heidi suunnittelee.