Oulun Energian vastuullisuusraportin 2021 kansi

Napakka ja selkeä yritysvastuuraportti on saanut kiitosta

Oulun Energia tuottaa pohjoista voimaa: energiaa sekä lämpö-, sähkö- ja kiertotalouspalveluja. Yrityksen ensimmäisestä vastuullisuusraportista tuli selkeä kokonaisuus, joka on saanut kiitosta.

Vastuullisuusraportti näyttää vastuullisuuden nykytilan

Vastuullisuusraportissa pyrimme ennen kaikkea selkeään kokonaisuuteen, josta saa jo silmäilemällä pääpointit Oulun Energian tekemästä vastuullisuustyöstä ja sen vaikutuksista.

Vaikutusten ja tunnuslukujen lisäksi raportissa kuvataan myös vastuullisuustyön johtamista sekä analysoidaan saavutuksia, haasteita ja tulevaisuuden tavoitteita.

Vastuullisuusraportin suunnittelusta vastasi Enne Consulting yhdessä Oulun Energia -konsernin kanssa. Sisällöt tuottivat Communiké ja Enne Consulting, ja raportin taitosta vastasi Hovi Creative.

Tutustu raporttin täällä. (Pdf-linkki raporttiin löytyy sivua alaspäin skrollaamalla.)

”Vastuullisuusraportointi oli luonnollinen askel yhteistyöllemme, jonka käynnistimme vuonna 2021 sidosryhmäanalyysista ja vastuullisuusstrategian kirkastamisesta. Myös raportointiprosessi oli hyvin suunniteltu ja se oli meillekin hyvin opettavainen mm. tiedonkeruun näkökulmasta. Lopputuloksesta tuli juuri mitä toivoimme ja olemme saaneet sidosryhmiltä paljon palautetta hyvästä ja selkeästä raportista.”

Katja Virkkunen, johtaja, vastuullisuus ja HR, Oulun Energia

Tutustu muihinkin töihimme