Autamme tekemään vastuullista bisnestä ja vaikuttavaa viestintää.

Kiritämme asiakkaitamme vastuullisuustyössä ja autamme tekemään siitä onnistunutta vastuullisuusviestintää. Kuljemme tarvittaessa myös rinnalla kumppanina varmistamassa, että suunnitelmat siirtyvät käytäntöön ja tavoitteista tulee totta.

Kehitämme

Toimimme asiakkaidemme kumppanina kehittämässä viestintää ja vastuullisuustyötä.

Suunnittelemme

Autamme tekemään vaikuttavaa viestintää, joka vie kohti tavoitteita.

Koulutamme

Sparraamme, valmennamme ja koulutamme asiakkaan räätälöityjen tarpeiden mukaisesti.

Miksi teidänkin kannattaisi tehdä yhteistyötä meidän kanssamme?

Selkeyttä tekemiseen

Autamme keskittymään viestinnässä ja vastuullisuustyössä oikeisiin asioihin. Tuomme tekemiseen suunnitelmallisuutta ja selkeyttä.

Arkiviestintä sujuvaksi

Autamme paketoimaan viestintää niin, että jokapäiväinen viestintä ja sisältöjen tekeminen helpottuvat eikä pyörää tarvitse aina keksiä uudestaan.

Toimivat prosessit

Saamme kiitosta selkeistä ja toimivista työskentelytavoistamme. Luotsaamme projektit maaliin tavoitteellisesti ja saamme aikaan tuloksia.

Palkittu ammattilainen

Communikén Heidi Korva on yksi vastuullisuusviestinnän tunnetuimmista osaajista Suomessa. Hänet on valittu Vuoden viestintäammattilaiseksi ansioistaan vastuullisuusviestinnän kehittäjänä.

Isoille ja pienille, kaikille

Olemme auttaneet kymmeniä suomalaisyrityksiä, niin isoja kuin pieniäkin, ja tunnemme erilaisten yritysten, järjestöjen ja yleishyödyllisten toimijoiden arkea ja realiteetteja.

Kokeneet konkarit

Vastuullisuus ei ole meille mikään trendijuttu vaan tuttu juttu jo pitkältä ajalta. Osaamme hommamme, ja siksi uskallamme tarpeen tullen myös haastaa. Vaikka enimmäkseen kyllä vain innostamme ja inspiroimme.

Meiltä saat huippuosaajat ja kokonaisvaltaiset palvelut juuri teidän tarpeisiinne.

Vastuullisuusviestinnän kehittäminen

Autamme saamaan vastuullisuusviestintään selkeyttä ja systemaattisuutta. Ohjaamme löytämään keinoja, jotka helpottavat jokapäiväistä työtä ja tekevät viestinnästä strategista ja vaikuttavaa.
Lue lisää +

Vastuullisuustyön kehittäminen

Autamme tekemään vastuullisuusstrategioita ja johtamaan niistä konkreettisia tavoitteita, jotka ohjaavat vastuullisuustyötä vuositasolla.
Lue lisää +

Sparraus

Tarjoamme osaamistamme tilanteissa, joissa kaivataan ulkopuolisen ammattilaisen näkemystä. Kyseessä voivat olla parituntiset pikatreffit tai pidempi kumppanuus.
Lue lisää +

Koulutukset

Herättelemme ja rohkaisemme näkemään vastuullisuusviestinnän mahdollisuuksia. Koulutukset sopivat moniin eri tilanteisiin ja sisällöt suunnitellaan vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toivomuksia.
Lue lisää +

Heidi Korva

Ihmiset eivät välitä siitä, mitä yritykset sanovat vaan siitä, mitä yritykset tekevät. Toimijat, jotka oikeasti rakentavat parempaa maailmaa ja osaavat viestiä siitä väkevästi ja vaikuttavasti, ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Teemme töitä kaikentyyppisten toimijoiden kanssa.

Olemme päässeet tekemään töitä monen eri alan toimijan kanssa, ja myös Suomen tunnetuimmat brändit ovat luottaneet osaamiseemme. Palvelemme muun muassa yrityksiä, järjestöjä ja oppilaitoksia – isoista pieniin. Tässä muutama esimerkki erilaisista projekteistamme parin viime vuoden ajalta.