Viestinnän koulutuksesta uutta intoa tekemiseen.

Kaipaatteko herättelyä, kannustamista tai näkemystä siitä, miten tehdä onnistunutta ja erottuvaa vastuullisuusviestintää? Communikén Heidi Korva on suosittu kouluttaja, joka auttaa näkemään vastuullisuusviestinnän mahdollisuudet ja välttämään sudenkuopat.

Vastuullisuusviestinnän koulutuksessa kokonaispaketti haltuun.

Miten vastuullisuudesta kannattaisi viestiä? Kuinka erottua ja jäädä mieleen? Miten viestinnällä rakennetaan luottamusta? Tai kuinka yritys voi kertoa vastuullisuudestaan niin, että siitä tulee kilpailuetua, ei viherpesusyytöksiä?

Muun muassa nämä ovat kysymyksiä, joihin Heidi Korva tarjoaa puheenvuoroissaan vastaukset. Vastuullisuusviestinnän koulutus on hyvä keino ottaa haltuun kokonaiskuva siitä, mitä uskottavan ja innostavan viestinnän tekeminen vaatii.

Heidi ottaa koulutustensa sisältöjen suunnittelussa huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Koulutus voi olla luentopuheenvuoro (pituus 20–45 min) tai pidempikin kokonaisuus, johon voidaan sisällyttää myös työskentelyosioita.

Koulutus voidaan myös räätälöidä kokonaan asiakasorganisaation tarpeisiin esim. tietyn teeman ympärille.

Osallistujat saavat muun muassa:

  • varmuutta vastuullisuusviestinnän tekemiseen
  • vinkkejä onnistumiseen
  • ymmärrystä siitä, kuinka välttää vastuullisuusviestinnän sudenkuopat ja viherpesusyytökset
  • työkaluja, jotka auttavat viestinnän suunnittelussa ja tekemisessä
  • esimerkkejä toimivista vastuullisuusviestinnän toteutuksista
Heidi Korva

Ihmiset eivät välitä siitä, mitä yritykset sanovat vaan siitä, mitä yritykset tekevät. Toimijat, jotka oikeasti rakentavat parempaa maailmaa ja osaavat viestiä siitä väkevästi ja vaikuttavasti, ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Miksi teidänkin kannattaisi tehdä yhteistyötä meidän kanssamme?

Selkeyttä tekemiseen

Autamme keskittymään viestinnässä ja vastuullisuustyössä oikeisiin asioihin. Tuomme tekemiseen suunnitelmallisuutta ja selkeyttä.

Arkiviestintä sujuvaksi

Autamme paketoimaan viestintää niin, että jokapäiväinen viestintä ja sisältöjen tekeminen helpottuvat eikä pyörää tarvitse aina keksiä uudestaan.

Toimivat prosessit

Saamme kiitosta selkeistä ja toimivista työskentelytavoistamme. Luotsaamme projektit maaliin tavoitteellisesti ja saamme aikaan tuloksia.

Palkittu ammattilainen

Communikén Heidi Korva on yksi vastuullisuusviestinnän tunnetuimmista osaajista Suomessa. Hänet on valittu Vuoden viestintäammattilaiseksi ansioistaan vastuullisuusviestinnän kehittäjänä.

Isoille ja pienille, kaikille

Olemme auttaneet kymmeniä suomalaisyrityksiä, niin isoja kuin pieniäkin, ja tunnemme erilaisten yritysten, järjestöjen ja yleishyödyllisten toimijoiden arkea ja realiteetteja.

Kokeneet konkarit

Vastuullisuus ei ole meille mikään trendijuttu vaan tuttu juttu jo pitkältä ajalta. Osaamme hommamme, ja siksi uskallamme tarpeen tullen myös haastaa. Vaikka enimmäkseen kyllä vain innostamme ja inspiroimme.

Teemme töitä kaikkien toimijoiden kanssa.

Olemme päässeet tekemään töitä monen eri alan toimijan kanssa, ja myös Suomen tunnetuimmat brändit ovat luottaneet osaamiseemme. Palvelemme muun muassa yrityksiä, järjestöjä ja oppilaitoksia – isoista pieniin. Tässä muutama esimerkki erilaisista projekteistamme parin viime vuoden ajalta.