Viestinnän sparraus tuo selkeyttä tekemiseen.

Sparraus on hyvä valinta, kun kaipaat vastauksia tai haluat keskustella jostakin teille ajankohtaisesta viestinnän kysymyksestä tai kokonaisuudesta. Ulkopuolinen ammattilainen auttaa näkemään erilaisia mahdollisuuksia ja tuo tekemiseen selkeyttä. Sparraus voi olla yksittäinen sessio tai pidempi kumppanuus.

Viestinnän sparraus auttaa näkemään metsän puilta ja tarjoaa vastauksia asiakkaan kysymyksiin.

Sparraus auttaa pääsemään nopeasti eteenpäin, jos kaipaat ulkopuolisen ammattilaisen osaamista johonkin yksittäiseen caseen (esim. vastuullisuussisällön jäsentely nettisivuille) tai pulman ratkaisemiseen. Useimmiten viestinnän sparrauksessa onkin kyse yksittäisestä tunnin tai parin sessiosta. 

Sparrauksesta voi sopia myös pidemmälle aikavälille, jolloin niitä pidetään esimerkiksi kerran kuussa puolen vuoden ajan. Pidemmät kumppanuudet ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun asiakas toivoo tukea vaikkapa vastuullisuusviestinnän alkutaipaleelle tai viestinnän kehittämissuunnitelman tai jonkun muun muutosprosessin läpiviemiseen. 

Viestinnän sparraukset toteutetaan etäyhteyksin ja ne laskutetaan tuntiveloituksella. Sparrauksen tuntihinta on 190 e + alv. Laskutettavien tuntien määrä täsmennetään yhteydenpidossa ennen sparraussessiota.  Palvelu sopii kaikkiin viestinnän teemoihin, ei pelkästään vastuullisuusviestintään liittyviin kysymyksiin.

Asiakas saa esimerkiksi:

  • ulkopuolisen viestintäammattilaisen näkemyksen pohtimaansa asiaan
  • vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiinsä
  • kokeneen ammattilaisen vinkkejä
  • tukea viestijän työhönsä
Heidi Korva

Ihmiset eivät välitä siitä, mitä yritykset sanovat vaan siitä, mitä yritykset tekevät. Toimijat, jotka oikeasti rakentavat parempaa maailmaa ja osaavat viestiä siitä väkevästi ja vaikuttavasti, ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Miksi teidänkin kannattaisi tehdä yhteistyötä meidän kanssamme?

Selkeyttä tekemiseen

Autamme keskittymään viestinnässä ja vastuullisuustyössä oikeisiin asioihin. Tuomme tekemiseen suunnitelmallisuutta ja selkeyttä.

Arkiviestintä sujuvaksi

Autamme paketoimaan viestintää niin, että jokapäiväinen viestintä ja sisältöjen tekeminen helpottuvat eikä pyörää tarvitse aina keksiä uudestaan.

Toimivat prosessit

Saamme kiitosta selkeistä ja toimivista työskentelytavoistamme. Luotsaamme projektit maaliin tavoitteellisesti ja saamme aikaan tuloksia.

Palkittu ammattilainen

Communikén Heidi Korva on yksi vastuullisuusviestinnän tunnetuimmista osaajista Suomessa. Hänet on valittu Vuoden viestintäammattilaiseksi ansioistaan vastuullisuusviestinnän kehittäjänä.

Isoille ja pienille, kaikille

Olemme auttaneet kymmeniä suomalaisyrityksiä, niin isoja kuin pieniäkin, ja tunnemme erilaisten yritysten, järjestöjen ja yleishyödyllisten toimijoiden arkea ja realiteetteja.

Kokeneet konkarit

Vastuullisuus ei ole meille mikään trendijuttu vaan tuttu juttu jo pitkältä ajalta. Osaamme hommamme, ja siksi uskallamme tarpeen tullen myös haastaa. Vaikka enimmäkseen kyllä vain innostamme ja inspiroimme.

Teemme yhteistyötä kaikkien toimijoiden kanssa.

Olemme päässeet tekemään töitä monen eri alan toimijan kanssa, ja myös Suomen tunnetuimmat brändit ovat luottaneet osaamiseemme. Palvelemme muun muassa yrityksiä, järjestöjä ja oppilaitoksia – isoista pieniin. Tässä muutama esimerkki erilaisista projekteistamme parin viime vuoden ajalta.