Selkeyttä vastuullisuustyöhön

Kaipaisiko vastuullisuustyönne alkusysäystä tai suunnan tarkistusta? Autamme luomaan selkeitä vastuullisuusstrategioita ja konkreettisia tavoitteita, jotka ohjaavat asiakasta keskittymään työssä juuri sille tärkeimpiin asioihin.

Tavoitteiden kirkastaminen auttaa keskittymään oleelliseen

Ohjaamme alkutaipaleella olevia organisaatioita luomaan konkreettiset tavoitteet vastuullisuustyölle ja pidemmälle ehtineitä kirkastamaan kurssia tai esim. määrittelemään seuraavan strategiakauden tavoitteita.

Tunnistamme asiakkaan vastuullisuuden nykytilan, autamme määrittelemään painopistealueet ja luomme työhön selkeät suuntaviivat ka aikataulun seuraaville vuosille. Autamme tarvittaessa myös vastuullisuusvision kirkastamisessa.

Ohjaamme asiakasta keskittymään juuri sille oleellisimpiin vastuullisuusteemoihin, ja tarjoamme näkymää myös siihen, mihin oman toimialan vastuullisuus on kehittymässä: mihin olisi hyvä varautua ja mitä kohti lähteä kulkemaan ensimmäisten joukossa. Työskentelytapamme on selkeä ja ohjaamme prosessin läpi napakassa aikataulussa.

Asiakas saa muun muassa:

  • selkeän vastuullisuusstrategian
  • visiota tukevat konkreettiset tavoitteet vastuullisuustyölle
  • tiekartan, joka asettaa tavoitteille aikataulun
  • varmuutta siihen, että vastuullisuustyössä keskitytään oikeisiin asioihin
  • selkeästi johdetun prosessin ja toimivat työskentelytavat, jotka vievät projektin maaliin napakassa aikataulussa
  • lisää osaamista vastuullisuudesta ja näkymän siitä, mihin alan vastuullisuusodotukset ovat kehittymässä

Voit myös valita palvelumme, johon kuuluu sekä vastuullisuusstrategian luominen että viestinnän starttipaketti, joka helpottaa vastuullisuusviestinnän aloittamista.

Heidi Korva

Ihmiset eivät välitä siitä, mitä yritykset sanovat vaan siitä, mitä yritykset tekevät. Toimijat, jotka oikeasti rakentavat parempaa maailmaa ja osaavat viestiä siitä väkevästi ja vaikuttavasti, ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Miksi teidänkin kannattaisi tehdä yhteistyötä Communikén kanssa?

Selkeyttä tekemiseen

Autamme keskittymään viestinnässä ja vastuullisuustyössä oikeisiin asioihin. Tuomme tekemiseen suunnitelmallisuutta ja selkeyttä.

Arkiviestintä sujuvaksi

Autamme paketoimaan viestintää niin, että jokapäiväinen viestintä ja sisältöjen tekeminen helpottuvat eikä pyörää tarvitse aina keksiä uudestaan.

Toimivat prosessit

Saamme kiitosta selkeistä ja toimivista työskentelytavoistamme. Luotsaamme projektit maaliin tavoitteellisesti ja saamme aikaan tuloksia.

Palkittu ammattilainen

Communikén Heidi Korva on yksi vastuullisuusviestinnän tunnetuimmista osaajista Suomessa. Hänet on valittu Vuoden viestintäammattilaiseksi ansioistaan vastuullisuusviestinnän kehittäjänä.

Isoille ja pienille, kaikille

Olemme auttaneet kymmeniä suomalaisyrityksiä, niin isoja kuin pieniäkin, ja tunnemme erilaisten yritysten, järjestöjen ja yleishyödyllisten toimijoiden arkea ja realiteetteja.

Kokeneet konkarit

Vastuullisuus ei ole meille mikään trendijuttu vaan tuttu juttu jo pitkältä ajalta. Osaamme hommamme, ja siksi uskallamme tarpeen tullen myös haastaa. Vaikka enimmäkseen kyllä vain innostamme ja inspiroimme.

Teemme yhteistyötä kaikkien toimijoiden kanssa.

Olemme päässeet tekemään töitä monen eri alan toimijan kanssa, ja myös Suomen tunnetuimmat brändit ovat luottaneet osaamiseemme. Palvelemme muun muassa yrityksiä, järjestöjä ja oppilaitoksia – isoista pieniin. Tässä muutama esimerkki erilaisista projekteistamme parin viime vuoden ajalta.