Vastuullisuusviestinnän kehittäminen tekee vastuullisuuden näkyväksi ja lisää strategisuutta

Autamme toimijoita, jotka haluavat ryhtyä tekemään aiempaa aktiivisempaa vastuullisuusviestintää tai kehittää viestinnän sisältöjä, johtamista tai esimerkiksi sisäistä viestintää. Palvelu sopii niin vasta-alkajille kuin pidemmällä olevillekin.

Tuemme strategisessa tekemisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Yhteistyö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja lähtötilanteen mukaisesti. Alkutaipaleella olevia autamme esimerkiksi tunnistamaan vastuullisuusviestinnän teemoja ja kirkastamaan sitä, mitä ja miten vastuullisuudesta kannattaa viestiä. Yhteistyössä kootaan myös napakka ”starttipaketti”, joka helpottaa niin sisäistä kuin ulkoistakin viestintää, esimerkiksi nettisivuilla.

Niitä, jotka ovat vastuullisuusviestinnässä jo pidemmällä, autamme ottamaan seuraavia kehityssteppejä ja miettimään keinoja entistä vaikuttavampaan viestintään. Tuemme viestijöitä strategisessa tekemisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa – oli kyse sitten sisäisestä tai ulkoisesta viestinnästä. Innostumme aina, kun saamme ratkoa erilaisia pulmia yhdessä asiakkaan kanssa.

Toteutamme myös vastuullisuuskatsauksia ja -raportteja sekä sparraamme ja tarjoamme kehitysvinkkejä vastuullisuusraportoinnin kehittämiseen.

Asiakas saa muun muassa:

  • apua ”starttipaketin” kokoamiseen ja viestinnän aloittamiseen/aktivoimiseen
  • analyysin vastuullisuusviestinnän nykytilanteesta
  • rautaisen ammattilaisen osaamisen viestinnän kehittämiseen
  • ideoita viestinnän sisällöiksi
  • varmuutta vastuullisuusviestinnän tekemiseen ja johtamiseen

On hyvä, jos yritys on jo määritellyt omat vastuullisuustavoitteensa ennen viestinnän aloittamista. Voit myös valita palvelumme, johon kuuluu sekä vastuullisuusstrategian luominen että viestinnän starttipaketti.

Heidi Korva

Ihmiset eivät välitä siitä, mitä yritykset sanovat vaan siitä, mitä yritykset tekevät. Toimijat, jotka oikeasti rakentavat parempaa maailmaa ja osaavat viestiä siitä väkevästi ja vaikuttavasti, ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Miksi teidänkin kannattaisi tehdä yhteistyötä meidän kanssamme?

Selkeyttä tekemiseen

Autamme keskittymään viestinnässä ja vastuullisuustyössä oikeisiin asioihin. Tuomme tekemiseen suunnitelmallisuutta ja selkeyttä.

Arkiviestintä sujuvaksi

Autamme paketoimaan viestintää niin, että jokapäiväinen viestintä ja sisältöjen tekeminen helpottuvat eikä pyörää tarvitse aina keksiä uudestaan.

Toimivat prosessit

Saamme kiitosta selkeistä ja toimivista työskentelytavoistamme. Luotsaamme projektit maaliin tavoitteellisesti ja saamme aikaan tuloksia.

Palkittu ammattilainen

Communikén Heidi Korva on yksi vastuullisuusviestinnän tunnetuimmista osaajista Suomessa. Hänet on valittu Vuoden viestintäammattilaiseksi ansioistaan vastuullisuusviestinnän kehittäjänä.

Isoille ja pienille, kaikille

Olemme auttaneet kymmeniä suomalaisyrityksiä, niin isoja kuin pieniäkin, ja tunnemme erilaisten yritysten, järjestöjen ja yleishyödyllisten toimijoiden arkea ja realiteetteja.

Kokeneet konkarit

Vastuullisuus ei ole meille mikään trendijuttu vaan tuttu juttu jo pitkältä ajalta. Osaamme hommamme, ja siksi uskallamme tarpeen tullen myös haastaa. Vaikka enimmäkseen kyllä vain innostamme ja inspiroimme.

Teemme töitä kaikkien toimijoiden kanssa.

Olemme päässeet tekemään töitä monen eri alan toimijan kanssa, ja myös Suomen tunnetuimmat brändit ovat luottaneet osaamiseemme. Palvelemme muun muassa yrityksiä, järjestöjä ja oppilaitoksia – isoista pieniin. Tässä muutama esimerkki erilaisista projekteistamme parin viime vuoden ajalta.