Vuoden viestintäammattilainen 2015: Heidi Korva, Communiké

Heidi pitää kiitospuhetta

Viestinnän ammattilaisten yhdistys ProCom palkitsi minut eilen Vuoden viestintäammattilainen 2015 -tittelillä. Olen hämmentynyt, otettu ja kiitollinen. Se, että tällaisen arvonimen saa nimenomaan viestijäkollegoilta, tuntuu erityiseltä.

Palkintoperusteluissa sanotaan: ”Vuoden viestintäammattilainen, Communiké -viestintätoimiston omistaja, YTM Heidi Korva palkitaan työstään vastuullisuusviestinnän parissa. Kansainvälisen Vaatevallankumous -hankkeen veturina Korva on lähtenyt muuttamaan sekä teollisuuden että kuluttajien asenteita ja tottumuksia vastuullisemmiksi. Kampanjointia on käyty myönteisessä hengessä sosiaalisessa mediassa hyvin pienellä budjetilla. Korva on saanut kampanjatyöhön mukaan vapaaehtoisia, suunnittelijoita, opettajia ja julkisuuden henkilöitä. Korvalla on näyttöä myös Reilun kaupan onnistuneesta viestinnästä.”

Olen tehnyt viestinnän töitä yli 15 vuotta, joista yrittäjänä 5 vuotta. Tuntuu upealta saada tällainen kiitos tehdystä työstä samaan aikaan, kun yritykseni juhlii 5-vuotissyntymäpäiväänsä. Olen kiitollinen, kun olen saanut tehdä töitä upeissa tiimeissä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa ja päässyt tekemään hienoja projekteja.

Nyt on aika juhlia! Kippis!

Katso myös haastatteluni palkinnon saannin jälkitunnelmista.